Training

Odata ce inveti un lucru nu ai nimic de pierdut, dar ai foarte multe de castigat. De aceea, este corect si in avantajul dumneavoastra sa va implicati in astfel de programe in care aveti sansa sa invatati foarte multe lucruri utile pentru viata personala si profesionala intr-o maniera placuta, inconjurati de oameni de calitate.

Acest tip de training ofera o combinatie de educatie, brainstorming, masterminding, responsabilizare si suport, intr-un mediu de grup menit sa dezvolte abilitatile personale si profesionale ale participantilor. Aducand idei noi si o perspectiva diferita, grupurile MasterMind te pot ajuta sa obtii succesul.

Care sunt beneficiile tale?

  • Imagineaza-ti cum ar fi sa imprumuti din experienta si abilitatile celorlalti participanti, sa asculti despre provocarile, problemele si obstacolele pe care le are cineva si cum isi gaseste resurse si solutii ca sa treaca la actiune si sa faca pasii urmatori, vei castiga idei noi si iti vei extinde perspectiva asupra modului in care iti poti aborda propriile provocari si probleme, propriile piedici. 
  • Ascultand cum isi gandeste o alta persoana urmatorii pasi de actiune sau cum isi identifica o alta persoana blocajele si intelege ce ar putea sa faca ca sa le depaseasca, devii si tu constient de alte perspective, de alte unghiuri din care ai putea sa-ti vezi problemele si ti-ai putea gasi solutii pentru ele.
  • Iti vei mari nivelul de experienta si incredere.
  • Iti vei dezvolta abilitati personale si profesionale care sa te ajute sa obtii un progres real in viata personala si profesionala.
  • Sustinere, suport reciproc si ajutor sa faci tot ce este esential pentru a face pasi concreti inspre directia a ceea ce iti doresti sa realizezi.

Metoda mea de training este una interactiva, bazata pe discutii de crestere cu participantii si cu focus pe actiune si gasirea de solutii si pasi concreti ce pot fi imediat implementati cu succes.


Acceseaza training personalizat pe nevoile tale!

* Campuri obligatorii
Odoo - Sample 2 for three columns

COACHING

"E nevoie ca intai lucrurile sa se schimbe IN TINE daca vrei ca lucrurile sa se schimbe apoi PENTRU TINE."

Odoo - Sample 3 for three columns

SPEAKERS CLUB

Acum, mai mult ca niciodata, e important sa iti dezvolti abilitatile de vorbire, comunicare si relationare.