Viața ta merită să îți faci timp să te gândești la ea!

Majoritatea oamenilor își lasă viața la voia întâmplării, ca și cum aceasta s-ar repeta și-ar mai avea o șansă. Programul „Implică-te în viața ta“ îți dezvăluie câteva idei practice despre ce să faci cu viața ta pentru a nu o lăsa la voia întâmplării. Îți dă claritate cu privire la modul cum folosirea darurilor tale îți aduce bucurie. Vei înțelege CUM POȚI DEVENI ceea ce Dumnezeu te-a creat să fii.


Să rămâi în viață nu e de ajuns!

Cum vrei să trăiești viața care ți-a mai rămas pe pământ?
Majoritatea oamenilor rătăcesc prin viață fără o țintă. E ca și cum ar trage cu arcul cu săgeți într-un gard de lemn. Își pun săgeata și îi dau drumul să zboare. De fiecare dată când lovesc gardul iau un marker și desenează un cerc în jurul găurii. Astfel își imaginează că nu au ratat niciodată centrul țintei. Din nefericire, mulți oameni au o asemenea viață „aterizând“ undeva la întâmplare și imaginându-și că au nimerit esența. Este ca și cum ai juca golf pe un teren fără găuri sau fotbal fără poartă. Când nu știi unde vrei să ajungi toate drumurile duc acolo. Dacă nu știi încotro te îndrepți ai putea sfârși în altă parte. Nu crezi că este timpul să începi?


Micșorează viteza cu care îți trăiești viața și fă-ți timp să te gândești la ea!

 • Simți că ești dezorientat în ce privește direcția ta și nu știi care este drumul tău?
 • Simți că rătăcești prin viață fără o țintă și nimic nu mai are sens? 
 • Simți uneori că ești ca „frunza luată-n vânt“ și te întrebi „Ce rost am pe pământ?“
 • Ai senzația că poți mult mai mult decât faci în momentul de față, dar te simți legat, încătușat, înlănțuit și nu știi exact care e următorul pas?
 • Ai senzația că ești într-o cutie și există undeva o ușă dar tu nu o găsești?
 • Simți că Dumnezeu are ceva mai mult pentru tine, că a pus o chemare deosebită în tine, dar nu știi care e și din cauza asta viața ta e așa cum e?
 • Simți că viața ta e un loc pustiu și sterp deși te numești creștin?
 • Simți că ești prăbușit, blocat, că treci prin vale și nu crești spiritual chiar dacă frecventezi o biserică?
Este timpul să trăiești viața așa cum a intenționat Dumnezeu. 

Se spune că omul nu se schimbă până nu îi ajunge cuțitul la os. Când suferința e atât de profundă, abia atunci începe să apară schimbarea. E adevărat, omul trebuie să treacă prin lecții dure pentru a se schimba sau pentru a-și dori schimbarea. Însă, eu nu îți doresc să fii nevoit să ajungi acolo. Iar dacă deja ești acolo, simți cum te macină suferința, să știi că nu ești singur.


Cine sunt eu și de ce îmi pasă de tine?Sunt Dumitrița Lavu – trainer și coach, cu specializare în psihologie umană și pasionată de un subiect care ne influențează tuturor viața: mindset-ul. Sunt absolut fascinata de acest subiect. Chiar cred că orice domeniul al vieții are rădăcinile cumva acolo, pentru că noi, oamenii, suntem cei care gândim lucruri care ne fac să ne simțim într-un anumit fel, ne fac să acționam într-un anumit fel, să avem anumite comportamente, să avem anumite obiceiuri, să construim relații cu anumiți oameni și să ne propunem anumite scopuri. Totul pornește de acolo. Ceea ce gândim are efecte peste tot în viața noastră. “Așa cum gândește omul în inima lui, așa este” spune înțeleptul Solomon în Proverbe. Calitatea vieții noastre depinde de calitatea gândurilor noastre.

Din propria experiență, din ceea ce am studiat și munca mea cu oamenii mi-am dat seama că problemele multor oameni sunt înrădăcinate în modelele de gândire care de fapt produc problemele, frustrările, nemulțumirile, fricile pe care ei le experimentează în viețile lor.

Și am înțeles că dacă vreau ca lucrurile să se schimbe pentru mine e nevoie ca lucrurile să se schimbe mai întâi în mine. Una dintre cele mai bune metode de a face asta este să ne oprim din alergatul pe pilot automat și să creăm spațiu pentru a FI, nu doar pentru a face.

Cea mai mare împlinire o am când văd rezultatele eforturilor mele în vieți schimbate și oameni fericiți și mulțumiți. Aceasta este misiunea mea. Aceasta este moștenirea mea.

Nu pot să schimb pe nimeni. Insă pot să ofer oportunitatea de a te schimba. Astfel când mi-am dat seama ce impact puternic a avut asupra vieții mele transformarea prin care am trecut, mi-am dorit enorm să pot arăta drumul și altor persoane care se confruntă cu problemele cu care m-am confruntat eu ani la rând.

Deci există o călătorie. Nu știu unde te va duce pe tine, dar cu siguranță pe partea cealaltă a călătoriei, viața arată altfel. Viața ta merită să îți faci timp să te gândești la ea.

Cred cu fermitate că indiferent de locul în care ești poți începe un proces de creștere către o viață trăită cu bucurie și satisfacție.Programul „Implică-te în viața ta” este pentru tine dacă 

Te simți deseori neputincios și neîncrezător

Vrei cu adevărat o schimbare

Dorești să transformi înfrângerea și descurajarea în victorii neașteptate

Dorești să te simți bine în pielea ta, să devii persoana care pretinzi că ești

Dorești ca totul să capete un sens și să ai o viață împlinită

Vrei să crești, să evoluezi în fiecare domeniu al vieții tale

Vrei să descoperi scopurile minunate ale lui Dumnezeu pentru viața ta și să crești spiritual

Ești dispus să faci eforturi conștiente pentru a schimba rezultatele actuale


Nu este pentru cine:

Crede că schimbarea vine peste noapte fără niciun efort

Crede că nu ar mai fi loc de îmbunătățire în viața sa

Este mulțumit de sine și de realizările prezente

Are timp să îi critice pe alții, în loc să se ocupe de propria persoană

Este fericit cu "mediocru"


Dumnezeu vrea să te bucuri folosind forma pe care ți-a dat-o El. 

Cum ar arăta viața ta dacă ai fi un ispravnic mai bun al talentelor, abilităților și resurselor tale? Viața ta este darul lui Dumnezeu pentru tine, iar darul tău pentru Dumnezeu este ce faci tu cu viața ta. El te-a modelat pentru un scop și așteaptă ca tu să pui în valoare tot ce ți-a dat. El nu vrea ca să te preocupe abilitățile pe care nu le ai si nici să râvnești la ele. Când încerci să faci ceva pentru care nu ai fost creat, este ca și cum ai forța un șurub pătrat într-o gaură rotundă. Asta creează nemulțumire, tensiune și produce rezultate limitate. Cel mai bun mod de a-ți folosi viața este să trăiești în funcție de forma ta. Pentru a face asta trebuie să-ți descoperi forma, să înveți să o accepți și să te bucuri de ea, și apoi să o dezvolți la potențialul ei maxim. Cum faci asta? Înscrie-te GRATUIT în programul „Implică-te în viața ta“ și vei înțelege cum poți reduce decalajul dintre locul în care afli și locul unde dorești să fii.

Nu lăsa să mai treacă nici o zi! Începe chiar acum să descoperi și să clarifici ce intenționează Dumnezeu să fii și să faci tu. Este timpul să te implici în viața ta!


Ce conține programul? Ce primești? 

Programul este un PROCES, nu un EVENIMENT și se va desfășura de-a lungul a 6 săptămâni. Un program prin care ți se deschid noi perspective și te ajută să VEZI un pic mai departe și, mai ales, să FACI următorul tău pas. Vei primi atât de mult din acest program despre a face o muncă semnificativă și a lăsa o amprentă în lume. Tot ce trebuie TU să faci este să VREI și să îți aloci timp să participi în program.

Programul este structurat pe 3 axe:

            A. Unde sunt? 
                    1. Înțelegerea formei tale
                    2. O privire în oglindă

            B. Unde vreau să mă duc?           
                    3. Cum să-ți găsești pasiunea și scopul
                    4. Extinde-ți capacitatea

            C. Cum ajung acolo?   
                    5. Fii dispus să faci schimbări
                    6. Efectul compus al consecvenței


Intră în programul „Implică-te în viața ta” și primești:

6 sesiuni online pe zoom
Săptămânal vei beneficia de un seminar on-line pe una din cele 6 teme esențiale, urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Caiete de lucru în format digital
Cu exerciții concrete de gândire pentru a produce o schimbare din interior spre exterior, la cauze și nu la efecte, pentru rezultate de durată. Le poți lista și te vor ajuta în a materializa gândurile tale și a nota noile conștientizări.


A venit momentul să iei o decizie 

Vezi tu, noi toți ne aflăm într-o călătorie, fie că știm asta sau nu. Călătorim inevitabil către sfârșitul vieților noastre. Așadar îți vei alege o destinație și vei controla cursul său sau vei permite să fii luat de val, lăsându-i pe alții să îți hotărască sfârșitul. Decizia îți aparține.

Ai trei opțiuni:

 1. Poți alege să nu faci nimic și rămâi exact acolo unde ești. Aceasta este o opțiune reala și o mulțime de oameni o aleg. Poți să nu faci nimic.
 2. Poți să încerci să o faci singur, așa cum ai făcut și până acum. Să repeți aceleași tipare și obiceiuri și să obții aceleași rezultate.
 3. Sau poți lucra alături de mine. Poți să participi GRATUIT în acest program și să începi să-ți schimbi rezultatele.

Ce ai de pierdut în afară de toate acele momente monotone pe care oricum nu vrei să le ai? Următoarea săptămână şi următoarele luni vor trece oricum. Fie vei privi înapoi la acel timp şi vei vedea o experiență care ţi-a schimbat viaţa sau va fi doar o altă săptămână sau lună asemenea ultimei. Alegerea îţi aparţine, iar asta este o alegere pe care o poţi face cu nimic mai mult decât un click.