Odoo • Image and Text

Despre mine

Vrei sa afli cate ceva despre mine? 

O sa iti povestesc imediat o mica parte din ceea ce sunt, ceea ce cred, ceea ce simt. 

Numele meu este Dumitrita Lavu, sunt casatorita si am doua fetite. 

Pana in prezent am facut o gramada de chestii; unele lucruri mi-au placut, altele nu, insa m-au format ca persoana.

Inca din liceu mi-am dorit sa fiu o persoana care sa ajut si sa inspir oamenii din jurul meu si astfel am decis sa urmez Facultatea de Psihologie si Master in Consiliere Psihologica si Educationala. Sunt fascinata de mintea umana si preocupata de autocunoastere si descoperirea de sine. Din experienta mea am realizat ca una dintre cele mai bune metode de a face asta este sa ne oprim din alergatul pe pilot automat si sa cream spațiu pentru a fi, nu doar pentru a face. Cand mi-am inceput calatoria in domeniul dezvoltarii personale, nu m-am gandit niciodata sa fac asta pentru ceilalti; m-am gandit doar sa ma imbunatatesc eu insumi. Imi amintesc ca era un moment cand cautam un raspuns ... si nu orice raspuns, ci raspunsul meu - raspunsul la motivul pentru care nu cresteam, de ce nu ma puteam debloca, de ce viata parea sa mi se intample „mie”. Imaginea hamsterului fugind pe roata vietii ma descria perfect. Doar dupa ce am inceput sa vad ce face dezvoltarea pentru mine m-am gandit ca trebuie sa fac o schimbare si sa ii ajut si pe alti oameni sa descopere cum sa se dezvolte

Astfel m-am inscris in echipa John Maxwell Team, unde m-am certificat ca trainer si coach. Misiunea mea ca trainer si coach este sa creez acel spatiu pentru a fi tuturor care vor sa se cunoasca mai bine si sa ii insotesc pe drumul evolutiei personale cu speranta ca asta ii va ajuta sa traiasca o viata implinita. Ajut oamenii sa descopere modul in care pot trai o viata intentionata si nu una la intamplare, avand astfel un impact puternic in viata celor cu care interactioneaza. Si bucuria mea e cu atat mai mare si… renaste in fiecare clipa cand reusesc sa „aprind o luminita“ in privirea oamenilor de langa mine, o luminita de incredere, de speranta, de vis sters de praf si readus in actualitate.

Felul in care fac asta, in calitate de coach si trainer John Maxwell Team, e ca iau resursele pe care John Maxwell, nr.1 in lume, le-a predat in cele mai mari companii din lume si vin sa le fac accesibile pentru oricine. Asadar, te invit la seminariile mele, la trainiguri si workshopuri, la sesiuni de coaching in care sa ne impartasim cele mai valoroase experiente si din care sa culegem cele mai valoroase lectii!