Coaching

 • Îți dorești să faci schimbări semnificative în viața ta pentru a ajunge la rezultatele remarcabile la care visezi? 
 • Vrei ca viața ta să meargă într-o direcție diferită, dar nu știi cum sau de unde să începi? 
 • Simți că ești blocat? Ai vrea să știi care e imaginea pasului următor pentru tine? Și ce ai putea să faci în legătură cu asta?
 • Simți că ai nevoie de mai multă claritate, susținere și încurajare să-ți îndeplinești ceea ce îți dorești?
 • Simți că ai putea să fii mai mult, să faci mai mult și să ai mai mult, dar nu știi cum? Vrei să te dezvolți și să evoluezi devenind cea mai bună variantă a ceea ce poți fi cu adevărat?
 • Te afli într-o perioadă plină de provocări și simți că ai nevoie de susținere pentru a găsi soluții la problemele cu care te confrunți? 

Atunci e relevant SĂ ȘTII CE TE POATE AJUTA în realizarea lor.

Procesul de coaching  este cea mai importantă experiență transformatoare de care ai nevoie atunci când îți dorești să avansezi din punctul în care te afli în prezent către unde intenționezi să fii. 

Coachingul este transformațional pentru că facilitează DESCOPERIREA DE SINE.

Prin procesul de coaching îți observi cu ușurință propriile paradigme (ochelarii) prin care privești realitatea. Apoi, din conștientizările făcute, îți poți alege și crea un viitor nou, sau o metodă nouă de a-l împlini.

 • Imaginează-ți… Cum ar fi să ai pe cineva alături de tine care te sprijină și te încurajează, împuternicindu-te să îți găsești propriile răspunsuri și să accesezi toate resursele pe care deja le ai in interiorul tău?
 • Imaginează-ți… Cum ar fi să fii într-o relație care se concentrează în întregime pe tine, pe ceea ce îți dorești tu, cu scopul de a te ajuta să realizezi ce îți dorești în viața ta?
 • Imaginează-ți… Cum ar fi să ai pe cineva care te ascultă, în loc doar să te audă? Cineva care te ascultă fără să fii judecat într-un spațiu unde îți este permis să-ți exprimi sentimentele fără teamă, ridiculizare sau reprimare.
 • Imaginează-ți… Cum ar fi să ai pe cineva care te ține responsabil pentru visele și dorințele tale? Și care te ajută să treci dincolo de limitările pe care ți le impui în mod inconștient sau de limitările circumstanțelor existente în viața ta.
 • Imaginează-ți… Cum ar fi să ai pe cineva care este adesea mai dedicat față de ceea ce vrei tu să obții în viață decât ești tu însuți? Care te ajută să îți faci lumină în propria viață și să îți clarifici obiectivele.
 • Imaginează-ți…. Cum ar fi să ai o relație cu cineva, pe agenda căruia se află întotdeauna succesul tău și creșterea potențialului tău personal și profesional? 
 • Imaginează-ți… Cum ar fi să ai pe cineva în viața ta care vede și știe cât de mare poți ajunge și îți arată constant acea imagine.

Coachingul este despre viitor, despre soluții, despre descătușarea potențialului tău.

Coachingul este cea mai potrivită metodă care te ajută să îți folosești capul cu cap. 

Tu ce alegi? Să îți creezi viața sau o lași să se întâmple pur și simplu?

,,E NEVOIE CA ÎNTÂI LUCRURILE SĂ SE SCHIMBE ÎN TINE DACĂ VREI CA LUCRURILE SĂ SE SCHIMBE APOI PENTRU TINE."

Dacă ești dispus să faci schimbări pentru a te bucura de succes, este timpul să treci la acțiune! Și este bucuria mea să am privilegiul să fiu partenerul tău de gândire și să te însoțesc în călătoria ta spre ceea ce înseamnă succes pentru tine.

Contacteaza-ma pentru o sesiune demo gratuita

* Campuri obligatorii
Odoo - Sample 2 for three columns

Training

Metoda mea este una interactiva, bazata pe discutii de crestere cu participantii si cu focus pe gasirea de solutii si pasi concreti de actiune. 

Odoo - Sample 3 for three columns

SPEAKERS CLUB

Acum, mai mult ca niciodata, e important sa iti dezvolti abilitatile de vorbire, comunicare si relationare.